Jazz Events Live Logo Glow
Loading Events

« All Events

Greyheads at het Paard

May 25 @ 21:30 - 23:30 EEST

€20
Greyheads

GREYHEADS

De Rotterdamse band GreyHeads is terug! Met hun nieuwste werk, het album Transition, slaat de band een nieuwe route in. Voor deze plaat lieten de GreyHeads zich inspireren door Yussef Dayes en Tom Misch. Drummer Nello: “En dan met name de sound die ze gebruiken, dat is voor ons boeiend. De esthetiek, de essentie die zij terugbrengen: dat is wat ons deed bewegen – wat ons inspireerde.”  Op woensdag 25 mei staat GreyHeads in PAARD!

GreyHeads is een relatief jonge band, maar klinkt als een gelauwerde fusionband uit de vroege jaren zeventig. Moeiteloos mixt het vijftal funk, rock, soul, jazz en hiphop. Over alles heen hangt een authentieke zwoele seventies fusion-sfeer. Maar stilstaan doet de band niet, er zijn telkens nieuwe muzikale invloeden merkbaar. Met hun nieuwe plaat onder de arm zijn ze klaar om festivals en zalen opnieuw plat te spelen.

HET BLIJKT DAT DE BAND AL LANG EN BREED OP NORTH SEA JAZZ GESPEELD HEEFT, EN OOK IN VPRO’S ONVOLPREZEN VRIJE GELUIDEN. ‘CONSERVATORIUMGASTEN’ INDERDAAD, EN WAARSCHIJNLIJK BEHOREN ZE TOT DE MEEST MUZIKAAL ONDERLEGDE MUZIKANTEN VAN DE AVOND.” 
3VOOR12

In verband met Corona maatregelen is deze show verplaatst van 5 december 2021 naar deze datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben een mail ontvangen. Heb je geen mail ontvangen stuur dan een mail naar kassa@paard.nl. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden. 

Gepresenteerd i.s.m. Paard.

Details

Date:
May 25
Time:
21:30 - 23:30 EEST
Cost:
€20
Event Category:

Organizer

Projazz

Venue

Paard
Prinsegracht 12 2512 GA
The Hague, 2512GA Netherlands
+ Google Map
Phone:
+3170 750 34 34
View Venue Website