Jazz Events Live Logo Glow
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bill Laurence Trio at In het Koorenhuis

March 26 @ 22:15 - March 27 @ 00:15 EET

|Recurring Event (See all)

One event on March 26, 2022 at 21:15

€19
Bill Laurance Trio

BILL LAURANCE TRIO – EARLY SHOW

Pianist, keyboard-speler en componist Bill Laurance is bekend van Snarky Puppy, de internationale band die met groot succes de link legt tussen jazz, r&b en hiphop. Op zijn meest recente album Cables laat hij horen wat hij in huis heeft als solopianist, waarbij hij eigen composities kleurt met elektronische beats en klankkleuren. In het Koorenhuis voegt hij nieuwe dimensies toe aan zijn muziek met zijn meesterlijke trio.

Bill Laurance blinkt uit in veelzijdigheid; zo componeert hij filmmuziek en werkt hij regelmatig samen met gerenommeerde choreografen en dansgezelschappen als Alvin Ailey, Mathew Bourne en Northern Ballet Theatre. Als klassiek geschoold musicus en producer werkte hij samen met grote namen uit de pop, rock en jazz, onder wie David Crosby, Salif Keita, Lalah Hathaway, Laura Mvula en Chris Potter.

‘If jazz is to continue to appeal to future generations then it needs people like Bill Laurance to renew its relevance’ (Jazz Journal).

Line-up: Bill Laurance toetsen, Jonathan Harvey bas, Marijus Aleksa drums

Reserveer je kortingticket via mail info@projazz. Je kan met je pasje je kortingticket afhalen tot 30 minuten voor aanvang van het concert.

Details

Start:
March 26 @ 22:15 EET
End:
March 27 @ 00:15 EET
Cost:
€19
Event Category:

Organizer

Projazz

Venue

In het Koorenhuis
Prinsegracht 27
The Hague, 2512EW Netherlands
+ Google Map
Phone:
+31707071744
View Venue Website